CNC bearbejdning – Herunder CNC fræsning samt CNC drejning

Leder du efter et maskinværksted, der udfører CNC-fræsning, CNC-drejning og andet bearbejdning?

Moderne CNC værksted udfører CNC bearbejdning, herunder fræsning og drejning

Leder du efter et maskinværksted, der udfører CNC fræsning, CNC drejning og andet bearbejdning? Så er du det helt rigtige sted.

Vi er et moderne og fuldt udrustet værksted, som arbejder for kunder i hele landet. Grene Maskinteknik blev etableret i 1991 i Billund, og flyttede i 1997 til vores nuværende adresse i Give. Dengang startede vi med alsidig, manuel produktion – og i dag er vi som sagt fuldt udrustet og CNC baseret.

CNC fræsning og CNC drejning med højteknologi

Hos os går moderne teknologi og solidt, gammeldags håndværk op i en højere enhed. Vi har gennem en årrække udviklet os til at være specialister i CNC fræsning og CNC drejning af aluminium, stål og mange andre materialer.

Vi tilbyder alt i bearbejdning, fra enkelt styk – til serier med store stykantal. Vi har mulighed for flersidet bearbejdning i både drej og fræs.

I mere end tre årtier har vi ligget helt fremme, når det kommer til at være fuldt opdateret med den teknologiske udvikling – og altid at besidde den mest højteknologiske maskinpark og software. Samtidigt er det lykkedes at værne om de sunde, gamle, håndværksmæssige kvaliteter. Resultatet er CNC bearbejdning af færdigemner, der lever op til alle nutidens høje krav.

Læs mere om os, vores kompetencer og vores kvalitet.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Herunder kan du se billeder af vores daglige arbejde.

Kontakt os for et tilbud på CNC bearbejdning

Du skal aldrig tøve med at kontakte os for at få en snak om vores ydelser og priser. Vi lægger stor vægt på det nære samarbejde med vores kunder. Det betyder, at du som kunde deltager aktivt i de indledende faser.

Dermed kommer det færdige produkt til at leve op til dine forventninger. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på CNC drejning eller CNC fræsning. Du kan ringe til os på telefon 75 73 99 88 eller skrive til e-mail kontakt@grenemaskinteknik.dk,  så hører du fra os snarest muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med professionel CNC bearbejdning!